nieuws van exposanten

Opleidingsnamiddag starten met een webshop

Onze webshopcursus is bedoeld voor ondernemers en starters die meer willen weten over het beheren van een webshop. De cursus duurt ongeveer 3,5 uur. Er is gratis parking en er zijn hapjes en drank voorzien.

Online handel groeit in 2015 met 15%

De online handel was het voorbije jaar in België goed voor een omzet van 6,46 miljard euro, een stijging met 15%. Maar er vloeit ook steeds meer geld naar online spelers in de buurlanden: het totale verlies liep op tot drie miljard euro.

EMAKERS VERSTERKT ZICHZELF MET TWEE ZAKENPARTNERS

Het recent gestarte e-commerce bureau EMAKERS, dat zich vooral richt op makers en kleine (merk)fabrikanten, versterkt zichzelf met twee partners: Xavier Gerard en Michiel Wouters. Met de komst van Xavier en Michiel is de onderneming in staat zijn full-service dienstverlening verder te professionaliseren.

KOSTENBESPAREND VERZENDEN & EFFICIËNT VERWERKEN RETOURZENDINGEN

E-commerce in België verpulvert momenteel alle records. Hierdoor is kostenbesparend verzenden & het efficiënt verwerken van retourzendingen crucialer dan ooit.

Buckaroo toont trends en ontwikkelingen in betaalmethoden

Iedereen weet dat iDEAL in Nederland domineert, creditcards belangrijk zijn en dat achteraf betalen in opkomst is. Maar wat zijn de cijfers nu precies? Voor Ecommerce News deden wij een boekje open. In het eerste kwartaal van 2016 steeg het marktaandeel van iDEAL-transacties met 5,6% ten opzichte van afgelopen jaar.

DynApps zet webshops 50five van Engie live

Engie is actief in de Home Automation. Vanaf vrijdag 4 november zijn diverse home automation producten te koop via de webshops www.50five.be of www.50five.nl Deze realisatie is gedaan via het e-commerce platform Odoo v9 Meer informatie kan u bekomen op de stand 4125F van DynApps.

E-commerce: +30% uitgaven, ruimte voor groei in m-commerce

Voor het zesde jaar op rij onderzocht Comeos, de federatie voor handel en diensten, het online koopgedrag van de Belgen. Hieruit blijkt dat we vaker online kopen en meer uitgeven, maar ook dat het aantal e-consumenten stabiliseert. Er is ook ruimte voor groei in m-commerce.

BEHEER UW GEGEVENS SNEL EN EENVOUDIG MET EEN PIM-SYSTEEM

Het Perfion PIM-systeem (Product Information Management) zorgt voor bijgewerkte productgegevens en stelt u in staat om productgegevens op alle marketingkanalen gemakkelijk te beheren.

Evoworks geeft lezing tijdens E-commerce Expo

Evoworks zal een lezing geven tijdens de E-commerce Expo, bezoek deze lezing en kom meer te weten over onze diensten.

Waarom e-commerce niet om SSL heen kan

SSL certificaten werden oorspronkelijk ontwikkeld als een beveiligingsprotocol voor IT professionals. Maar tegenwoordig is SSL niet meer weg te denken uit het online landschap, en wordt het door steeds meer mensen herkend als hét kenmerk van online veiligheid. Ondernemers en marketeers omarmen het protocol om meerdere redenen.

ACTIE E-COMMERCE XPO 2016 : Waardebon 175 euro.

SOFORT is de Europese standaard voor bankoverschrijvingen

Artikel op 2 september 2016 verschenen op www.internetkassa.nu https://www.internetkassa.nu/sofort-de-europese-standaard-voor-bankoverschrijvingen/

EMAKERS VOEGT SHOPWARE ALS E-COMMERCE ‘MOTOR’ TOE AAN PORTFOLIO

Op de jaarlijkse E-commerce Xpo in Kortrijk heeft EMAKERS gisteren aangekondigd dat zij het Duitse e-commerce platform Shopware zal gaan ondersteunen. In de Duitse markt staat het e-commerce platform Shopware op nummer 1 en wordt het gebruikt door meer dan 54.000 merken, van alle soorten en maten.

Bent U klaar voor de "Symbiose" tussen E-commerce en VR?

Starring Jane geeft U een glimp van wat de toekomst brengt. Bezoek ons op stand 4032.

PSP Mollie versterkt positie in België met betaalknop van KBC/CBC

Betaaldienstverlener Mollie heeft de KBC/CBC-betaalknop toegevoegd aan haar betaalmethodes en versterkt hiermee haar propositie in België. Mollie verwerkt momenteel al voor zo’n kwart van alle webshops in de Benelux de online betalingen. De betaalmethodes Bancontact, kredietkaart, overschrijving en Belfius Direct Net waren al beschikbaar via Mollie. Klanten van Mollie kunnen nu ook betalingen ontvangen via de betaalknop van KBC en CBC.

DROOGMIDDELEN BESCHERMEN UW GOEDEREN TEGEN VOCHTSCHADE

Als geen ander weet u wat vocht met uw vracht kan doen tijdens transport.

DE N° 1 WIKKELFOLIE DIE BETER STABILISEERT MET MINDER FOLIE!

Topa Packaging is meer dan wie ook “uw totaaloplossing” op gebied van verpakking: alles voor verpakken, verzenden en transporteren.

Combell lanceert OpenStack: test nu gratis tot 1 december

OpenStack is een robuust platform voor het beheer van servers. Je maakt in enkele klikken (Linux) servers on-the-fly met loadbalancing, virtuele netwerken, storage en orchestration tools. Na het betalen van een kleine activatiekost (30 euro) kan je tot 1 december Combell’s OpenStack onbeperkt gratis testen.

Goede gewoontes: HTTPS en herkenbare certificaten

Hoe goed zijn uw internetgewoontes? Networking4all werkt al jaren hard mee aan een veilig internet voor iedereen. Maar veilig internetten kan niet alleen afhankelijk zijn van beveiligingsoplossingen van anderen. Met een beetje opletten, en goede internetgewoontes, maakt u uw internetgebruik al een heel stuk veiliger.

MultiSafepay lanceert nieuwe Belgische website

De aanhoudende groei van de Belgische e-commerce is voor MultiSafepay, één van de Europese marktleiders op het gebied van online betalen, reden om zich nog verder te integreren in deze markt. De betaalinstelling lanceert een geheel nieuwe website voor haar Belgische klanten, die vanaf nu bovendien ook in het Frans beschikbaar is.

Het genot van e-commerce: het theater!

Bedrijfstheater over het opstarten van een eigen webshop. AVANT-PREMIÈRE

HAND WRAPPING MADE PERFECT!

1 pallet XT Coreless is goed voor het stabiliseren van 4.200 pallets...

Gratis SSL/HTTPS certificaten voor alle webshops

Beveiligde verbinding voor webshops is een must

Webshop logistiek – 3 nieuwe gratis fulfilment tips

Bespreek met uw toekomstige fulfilment partner de juiste zaken.

Praktische online tool voor het eenvoudig verzenden van uw pakketten!

U verstuurt een pakket (tot 20kg) binnen Europa al vanaf €7,5 (zelfs vanaf €4 indien binnen België)!

1 + 1 = 3

DomainMasters ® en Het-Groene-Huis : Een succesvol koppel. Samen kom je verder, dat is algemeen bekend. Daarom werken DomainMasters, bekend van domeinnamen, hosting en merkbescherming en Het-Groene-Huis, bekend van het goede advies aan KMO's, dat gratis is en tegelijkertijd goud waard is, samen.

De 10 beste gratis SEO tools

Goed scoren in de zoekresultaten, het gaat niet vanzelf. Er moet keihard voor gewerkt worden en het is een on-going activiteit. Het heeft geen zin om eenmalig eens goed uw site op orde te zetten voor SEO en daarna er weken niets meer aan te doen. Gelukkig zijn er ook een aantal gratis SEO tools om te helpen.

Waarom een koppeling van uw e-commerce met een ERP pakket noodzakelijk is

Case: Klant geholpen met slechte B2B webshop. 1 jaar later +15% omzet, -28% dropout! Enkel technisch aangepakt! Uw webshop werkt stand alone? Lees hieronder wat de koppeling met uw ERP en facturatie kan betekenen voor uw interne processen.

Betalingen ontvangen hoeft niet duur te zijn

Het ontvangen van betalingen in een webshop is eenvoudiger en goedkoper geworden. Geen gedoe meer met langdurige registraties, complexe tarieven en maandelijks terugkerende kosten.

Buckaroo introduceert compleet vernieuwde Payment Plaza

Met de kennis en inzichten van ruim elf jaar betalingsverwerking introduceert Buckaroo een compleet vernieuwde Payment Plaza. De financiële cockpit van Buckaroo is uitermate geschikt voor ondernemingen die actief zijn binnen de e-commerce, m-commerce en/of te maken hebben met terugkerende betalingen.

De SEO tabel van Mendelejev

Net als de tabel van Mendelejev, kent ook SEO of zoekmachine optimalisatie verschillende elementen die een rol spelen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste ranking factoren.
 • partners
 • Feweb
 • Safeshops
 • blanco
 • sponsors
 • Bpost
 • CCV
 • De Juristen
 • Ingenico
 • Kompass Benelux
 • Worldline
 • RetailDetail