nieuws van exposanten

Gratis SSL/HTTPS certificaten voor alle webshops

Beveiligde verbinding voor webshops is een must

Buckaroo toont trends en ontwikkelingen in betaalmethoden

Iedereen weet dat iDEAL in Nederland domineert, creditcards belangrijk zijn en dat achteraf betalen in opkomst is. Maar wat zijn de cijfers nu precies? Voor Ecommerce News deden wij een boekje open. In het eerste kwartaal van 2016 steeg het marktaandeel van iDEAL-transacties met 5,6% ten opzichte van afgelopen jaar.

ACTIE E-COMMERCE XPO 2016 : Waardebon 175 euro.

PSP Mollie versterkt positie in België met betaalknop van KBC/CBC

Betaaldienstverlener Mollie heeft de KBC/CBC-betaalknop toegevoegd aan haar betaalmethodes en versterkt hiermee haar propositie in België. Mollie verwerkt momenteel al voor zo’n kwart van alle webshops in de Benelux de online betalingen. De betaalmethodes Bancontact, kredietkaart, overschrijving en Belfius Direct Net waren al beschikbaar via Mollie. Klanten van Mollie kunnen nu ook betalingen ontvangen via de betaalknop van KBC en CBC.

EMAKERS VERSTERKT ZICHZELF MET TWEE ZAKENPARTNERS

Het recent gestarte e-commerce bureau EMAKERS, dat zich vooral richt op makers en kleine (merk)fabrikanten, versterkt zichzelf met twee partners: Xavier Gerard en Michiel Wouters. Met de komst van Xavier en Michiel is de onderneming in staat zijn full-service dienstverlening verder te professionaliseren.

SOFORT is de Europese standaard voor bankoverschrijvingen

Artikel op 2 september 2016 verschenen op www.internetkassa.nu https://www.internetkassa.nu/sofort-de-europese-standaard-voor-bankoverschrijvingen/

HAND WRAPPING MADE PERFECT!

1 pallet XT Coreless is goed voor het stabiliseren van 4.200 pallets...

E-commerce: +30% uitgaven, ruimte voor groei in m-commerce

Voor het zesde jaar op rij onderzocht Comeos, de federatie voor handel en diensten, het online koopgedrag van de Belgen. Hieruit blijkt dat we vaker online kopen en meer uitgeven, maar ook dat het aantal e-consumenten stabiliseert. Er is ook ruimte voor groei in m-commerce.

Waarom e-commerce niet om SSL heen kan

SSL certificaten werden oorspronkelijk ontwikkeld als een beveiligingsprotocol voor IT professionals. Maar tegenwoordig is SSL niet meer weg te denken uit het online landschap, en wordt het door steeds meer mensen herkend als hét kenmerk van online veiligheid. Ondernemers en marketeers omarmen het protocol om meerdere redenen.

BEHEER UW GEGEVENS SNEL EN EENVOUDIG MET EEN PIM-SYSTEEM

Het Perfion PIM-systeem (Product Information Management) zorgt voor bijgewerkte productgegevens en stelt u in staat om productgegevens op alle marketingkanalen gemakkelijk te beheren.

Opleidingsnamiddag starten met een webshop

Onze webshopcursus is bedoeld voor ondernemers en starters die meer willen weten over het beheren van een webshop. De cursus duurt ongeveer 3,5 uur. Er is gratis parking en er zijn hapjes en drank voorzien.

1 + 1 = 3

DomainMasters ® en Het-Groene-Huis : Een succesvol koppel. Samen kom je verder, dat is algemeen bekend. Daarom werken DomainMasters, bekend van domeinnamen, hosting en merkbescherming en Het-Groene-Huis, bekend van het goede advies aan KMO's, dat gratis is en tegelijkertijd goud waard is, samen.

Online handel groeit in 2015 met 15%

De online handel was het voorbije jaar in België goed voor een omzet van 6,46 miljard euro, een stijging met 15%. Maar er vloeit ook steeds meer geld naar online spelers in de buurlanden: het totale verlies liep op tot drie miljard euro.

De 10 beste gratis SEO tools

Goed scoren in de zoekresultaten, het gaat niet vanzelf. Er moet keihard voor gewerkt worden en het is een on-going activiteit. Het heeft geen zin om eenmalig eens goed uw site op orde te zetten voor SEO en daarna er weken niets meer aan te doen. Gelukkig zijn er ook een aantal gratis SEO tools om te helpen.

Betalingen ontvangen hoeft niet duur te zijn

Het ontvangen van betalingen in een webshop is eenvoudiger en goedkoper geworden. Geen gedoe meer met langdurige registraties, complexe tarieven en maandelijks terugkerende kosten.

DE N° 1 WIKKELFOLIE DIE BETER STABILISEERT MET MINDER FOLIE!

Topa Packaging is meer dan wie ook “uw totaaloplossing” op gebied van verpakking: alles voor verpakken, verzenden en transporteren.

Praktische online tool voor het eenvoudig verzenden van uw pakketten!

U verstuurt een pakket (tot 20kg) binnen Europa al vanaf €7,5 (zelfs vanaf €4 indien binnen België)!

DROOGMIDDELEN BESCHERMEN UW GOEDEREN TEGEN VOCHTSCHADE

Als geen ander weet u wat vocht met uw vracht kan doen tijdens transport.

KOSTENBESPAREND VERZENDEN & EFFICIËNT VERWERKEN RETOURZENDINGEN

E-commerce in België verpulvert momenteel alle records. Hierdoor is kostenbesparend verzenden & het efficiënt verwerken van retourzendingen crucialer dan ooit.

Waarom een koppeling van uw e-commerce met een ERP pakket noodzakelijk is

Case: Klant geholpen met slechte B2B webshop. 1 jaar later +15% omzet, -28% dropout! Enkel technisch aangepakt! Uw webshop werkt stand alone? Lees hieronder wat de koppeling met uw ERP en facturatie kan betekenen voor uw interne processen.

Webshop logistiek – 3 nieuwe gratis fulfilment tips

Bespreek met uw toekomstige fulfilment partner de juiste zaken.

Het genot van e-commerce: het theater!

Bedrijfstheater over het opstarten van een eigen webshop. AVANT-PREMIÈRE
 • partners
 • Feweb
 • Safeshops
 • blanco
 • sponsors
 • Bpost
 • CCV
 • De Juristen
 • Ingenico
 • Kompass Benelux
 • Worldline
 • RetailDetail