nieuws van exposanten

SEO en subdomeinen

Het is niet altijd even duidelijk wat de beste manier is om je website zo SEO vriendelijk te structureren. Soms ben je genoodzaakt je bestaande website anders in te delen qua menu-structuur. Of je begint meer en meer zaken te doen in het buitenland en wordt geconfronteerd met meerdere talen. Je kan jezelf dan gaan afvragen: moet ik een nieuwe domein naam aanmaken, een subdomein, een subdirectory, of een nieuwe website.

EasyWebshop: verkoop internationaal in 20 talen

Onlangs hebben we EasyWebshop uitgebreid met 4 nieuwe talen. Hierdoor zijn we de eerste webshopaanbieder in de cloud die beschikbaar is in 20 verschillende talen. Ondernemers die internationaal willen verkopen hebben dankzij deze update een veel groter bereik.

EasyWebshop: opleidingsnamiddag starten met een webshop

Onze webshopcursus is bedoeld voor ondernemers en starters die meer willen weten over het beheren van een webshop.

(Inter)nationaal groeien?

Een unieke oplossing voor bedrijven die internationale omzet willen genereren zonder zware operationele last? Dat hebben wij, bij eWINGS, gevonden!

CM Payments – Betaalplatform voor marktleiders

Het kiezen van de juiste betalingsverwerker voor je bedrijf is een van de belangrijkste beslissingen die je moet nemen bij het opzetten van je e-commerce website. En als je eenmaal up and running bent, is een betrouwbare betalingsgateway des te belangrijk om te kunnen groeien.

Bespaar tijd en kosten met een geïntegreerde webshop

Een webshop is een belangrijk verkoopkanaal. Om er als bedrijf het maximum uit te halen ga je best voor een oplossing die volledig geïntegreerd is in je bedrijfssoftware.

Uniway werd SII Belgium

Uniway is van naam veranderd en gaat sinds mei 2017 als SII Belgium verder. Uniway maakte sinds 2011 deel uit van de internationale SII Group. Vandaag telt de groep 66 kantoren in meer dan 18 landen en bijna 6000 medewerkers. Deze nieuwe naam moet voor een grotere merkbekendheid van de SII Group en een uniforme uitstraling naar de buitenwereld toe zorgen.

Innovative Marketing: Setting up your Strategic Plan

A strategic plan is essential for any business as part of your Innovative Marketing Plan. To help you setting it up, there is a list of key factors to take into consideration.

Log file Analyse voor SEO

Log file analyse wordt op de eerste plaats toegepast in het kader van website beveiliging. Veel minder bekend is dat het ook erg interessant is om logfile analysis toe te passen in SEO of zoekmachine optimalisatie.

Timmermans gaat voor omnichannel winkelervaring met Tilroy

Al sinds 1875 staat de naam Timmermans in Sint-Niklaas voor schoenen en lederwaren van hoge kwaliteit. Vandaag is het een familiebedrijf met een tiental winkels in Vlaanderen en Brussel onder de merken Tamaris, Tarmak, Tim’s en Timmermans. Het vlaggenschip, de multimerk luxewinkel onder de eigen naam, verkoopt zijn assortiment ook online, dankzij Tilroy.

EasyWebshop: Nieuwe designs en verbeterde SEO

We hopen dat u een aangename en ontspannen zomervakantie heeft gehad. Tijdens de maanden oktober tot mei behalen webshops hun meeste omzet. Het is dus het ideale moment om verbeteringen door te voeren aan uw webshop. Uit onze enquêtes is gebleken dat onze klanten vooral op zoek zijn naar marketingtools en nieuwe designs. We hebben dan ook hierop de focus gelegd bij de laatste updates.

Seminarie: Digitale transformatie door JIT 2.0

Een handige methode met een concreet stappenplan geschikt voor elke onderneming

Alles voor het administratie- en procesbeheer van KMO’s en starters

Ambitieuze KMO’s zijn steeds op zoek naar manieren om hun efficiëntie te verbeteren. Er zijn dan ook heel wat producten en diensten op de markt die beloven om de interne processen te verbeteren. Meestal blijven deze oplossingen echter beperkt tot een stuk van de procesketen. Dat is een gemiste kans, want er valt net heel veel efficiëntiewinst te boeken op de scharnierpunten tussen verschillende processen.

MOOSE in the CITY gaat voor omnichannel winkelervaring met Tilroy

MOOSE in the CITY had reeds een eigen webshop. De site werkte goed, zij het totaal naast de winkel door. Ze betaalden iemand om de site apart up-to-date te houden en moesten telkens tweemaal de artikelomschrijvingen en de stockniveaus invoeren – één keer voor de winkel en en één keer voor de webshop. Daarom besloot MOOSE in the CITY de oefening opnieuw te doen met Tilroy, met als resultaat een omnichannel retail-oplossing waarbij het kassasysteem, de voorraad en de webshop geïntegreerd zijn.
 • partners
 • Feweb
 • Safeshops
 • sponsors
 • Bpost
 • CCV
 • De Juristen
 • Easywebshop
 • ING
 • Ingenico
 • Mex United
 • Worldline