nieuws van exposanten

Nieuw - Onze WhatsApp integratie met Zendesk

Connecteer uw WhatsApp-account met uw Zendesk Support en start met het versturen en ontvangen van berichten naar uw klanten via WhatsApp.

PROMO Ecommerce XPO !

Ontdek onze promo op stand 104

Clever helpt uw onderneming customer success te bereiken

Het Gentse bedrijf Clever zoekt samen met jou naar een manier om customer success te bereiken. In een steeds sneller veranderende maatschappij waar mensen een heel lage attentiespan hebben is is het belangrijk om klanten zo snel mogelijk hulp te bieden.

Nieuwe FeWeb Community brengt alle digitale dienstverleners in België samen

Om haar 15de verjaardag te vieren, lanceert FeWeb haar nieuwe website en benadrukt zo haar positie als de grootste beroepsvereniging voor digitale bedrijven in België. De nieuwe website van FeWeb brengt Belgische webbedrijven, digitale agencies en freelancers samen in één community. Leden genieten van nieuwe features zoals de Online Community waar leden met elkaar in gesprek gaan en de Toolbox met onder meer het Kenniscentrum (met standaarddocumenten, whitepapers en onderzoeken), het Jobs&Stages platform en de Tools Corner (tools van leden voor leden met een ledenvoordeel). Maar ook niet-leden zijn welkom bij FeWeb: zij kunnen FeWeb Fan worden en zo de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen en genieten van kortingen op opleidingen en seminaries.

Eerste stap naar automatisatie is gezet.

Vandaag hebben we de eerste versie van ons vernieuwd inpaksysteem in gebruik genomen. Meteen is dit ook de eerste van drie concrete stappen die we willen zetten richting volledige automatisatie van ons fulfilment warehouse tegen begin 2020.

BNP Paribas Fortis, digitale partner van ondernemers

Start u met een webshop of wilt u uw bestaande e-business verder optimaliseren?

Meer transparantie, meer groei, met een vast tarief voor Bancontact

Soort E-Fulfilmentbedrijven in Nederland deel 1

Er zijn grote verschillen in manier van aanpak, diensten en focus op bepaalde soorten webshops.

De RFM-module herkent uw VIP-klanten, en ook welke klanten u dreigt te verliezen

Iedere marketing afdeling kent het wel: voortdurend op jacht naar nieuwe klant-contacten, terwijl er vaak nog veel te halen is bij de bestaande afnemers. De RFM-module van Custobar herkent uw belangrijke afnemers en ook welke klanten u dreigt te verliezen. Dat stelt retailers in staat om zich stijlvol te richten op trouwe klanten. Voor ‘churn’ klanten geldt vaak een andere aanpak om deze te toch nog te behouden.

Met 2dehands.be en Marktplaats bereiken we een nog groter koopgericht publiek.

Emesa is een e-commercespeler en bekend van websites als VakantieVeilingen, ActievandeDag en VavaBid. Wie 2dehands.be of Marktplaats bezoekt, komt ongetwijfeld een advertentie of banner van hen tegen. Dat leidt dagelijks tot tienduizenden winnaars – zoals Emesa hun klanten noemt – van producten, uitstapjes en vakanties. En bovendien tot de groei van hun e-commerce platformen.
  • partners
  • Feweb
  • Safeshops
  • sponsors
  • bpost
  • De Juristen
  • Mex United
  • Worldline